Overige specialistische schoonmaak- en reinigingsdiensten

Bij CM Cleaning BV kunt u voor heel veel zaken terecht wanneer het gaat om specialistische schoonmaak en reiniging. Heeft u een vraag op het gebied van schoonmaak en specialistische reiniging? En heeft u deze niet kunnen terugvinden op onze website. Dan kunnen wij u nu al vertellen: “Niets is ons te gek”. Neem nu direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

CM Cleaning doet ook de opleveringsschoonmaak voor de bouw.

Opleverings-schoonmaak

CM Cleaning doet ook de opleverings-schoonmaak en reiniging bij de oplevering van bedrijfspanden, woningen of appartementencomplexen.

Ontruiming- en industriële reiniging. Schitterend gedaan door CM Cleaning.

Ontruiming- en industriële reiniging

Onze vakmensen kunnen u ook ondersteunen bij ontruimingen en industriële reiniging.

CM Cleaning is er ook voor reguliere schoonmaak.

Reguliere schoonmaak

Ook voor reguliere schoonmaak klussen klein of groot kunt u bij de helden van CM Cleaning terecht. Niets is ons te gek!

CM Cleaning kan de tapijt en vloerreiniging ook voor u doen.

Tapijt en vloerreiniging

Uw tapijt, vloer of ondergrond is verkleurd, smerig en ziet er niet meer uit. Wat doet u dan? U maakt een afspraak met CM Cleaning en wij komen langs om het te reinigen.

Specialistische vloeronderhoud gedaan door CM Cleaning.

Specialistische vloeronderhoud

Voor het behoud van een mooie en schone vloer is specialistische vloeronderhoud essentieel. Vooral wanneer deze intensief gebruikt wordt.

CM Cleaning. Een professioneel schoonmaak en reinigingsbedrijf.

Dieptereiniging keukens en sanitair

Keukens en sanitair worden intensief gebruikt. Periodieke dieptereiniging zorgt ervoor dat alles hygiënisch en schoon blijft.

Vraag ons wat onze reinigingsspecialisten voor u of uw bedrijf kunnen betekenen

Wilt u weten wanneer onze schoonmaakhelden bij u langs kunnen komen voor een professionele schoonmaak of specialistische reiniging? Maak dan direct een afspraak en laat een bericht achter waarin u aangeeft wat er precies gedaan moet worden en ook welke dagen in de week uw voorkeur genieten. We nemen dezelfde dag nog contact met u op.

Wilt u eerst meer informatie over onze schoonmaak- en reinigingsdiensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het standaard contactformulier.