Glasbewassing en ramen wassen

Uw ramen wassen is niet altijd de meest populaire bezigheid. Toch moet glasbewassing op regelmatige basis gebeuren als u van schone ramen houdt. En wie houdt er nu niet van schone ramen. Iedereen weet dit wel natuurlijk, maar niet iedereen heeft hier altijd zin in, tijd voor of kan de tijd beter benutten. Onze helden zijn schoonmaak professionals die dit ‘kunsje’ dagelijks doen.

CM Cleaning wast en reinigt ramen

Wij wassen ramen van woningen, scholen, bedrijfspanden en meer

Periodieke glasbewassing

Wij nemen de periodieke glasbewassing van uw woning of bedrijfspand graag voor u uit handen. Wij wassen alle ramen zowel binnen als buiten.

Goede glasbewassing

Goede glasbewassing lijkt misschien makkelijk, toch is er kennis en ervaring voor nodig. Ook wassen wij al uw beglazing en ramen met osmosewater en werken wij met professionele apparatuur.

Constructies die wij wassen

Appartementencomplexen, schoolgebouwen, ramen, serres, veranda’s, overkappingen, carports, dakkapellen, boeiboorden, houtwerk. U bedenkt het en wij reinigen het.

Maak direct een afspraak. Wij komen graag uw ramen wassen

CM Cleaning BV is gespecialiseerd in professionele glasbewassing van ramen en beglazingen. Wij doen dit voor woningen, scholen, appartementsgebouwen en bedrijfspanden. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw ramen en andere glazen constructies zoals een serre dak, tuinhuis, veranda, carport, dakramen, schuiframen, etc..

Wilt u weten wanneer onze schoonmaakhelden bij u langs kunnen komen? Maak dan direct een afspraak en laat een bericht achter waarin u aangeeft wat er gedaan moet worden en de dagen die uw voorkeur genieten.