Gevelreiniging en voegrenovatie

Het reinigen en renoveren van uw gevel geeft uw woning of bedrijfspand direct een lekkere frisse uitstraling. Laat daarom de gevelreiniging doen door CM Cleaning, een professioneel gevelreiniger die wekelijks gevels reinigt.

De grootte en hoogte van uw gevel zijn voor ons nooit een belemmering. Met onze professionele reinigingsapparatuur is geen project of gevel ons te groot.

Laat uw gevel weer schitteren

Specialistische gevelreiniging

Instellingen gevelreiniging

Uw gevel reinigen wij altijd met instellingen aangepast aan de ondergrond. Gevelreiniging voeren wij uit middels zandstralen, stoom en bij gevelbeplating en damwanden veelal met koud water.

Mogelijkheden en toevoegingen

Voor het reinigen en/of renoveren van uw gevel zijn er meerdere mogelijkheden en toevoegingen beschikbaar om uw gevel optimaal te reinigen. Wij kiezen altijd voor het optimale resultaat.

Renovatie van gevels en voegen

Hiermee creëert u een geheel nieuw uiterlijk aan uw huidige gevel middels het uitslijpen, uithakken van de huidige voeg en het opnieuw voegen van de gevel. Voegsoorten: Knipvoeg, platte voeg, holle voeg, snijvoeg, scheur herstel en of stenen vervangen.

Wat wij voor u kunnen doen:

  • Gevelrenovatie
  • Voegrenovatie
  • Gevelreiniging
  • Gevel impregneren
  • Gevel schilderen
  • Gevel onderhoud

CM Cleaning is gespecialiseerd in gevelreiniging en voegrenovatie

Welke gevelreiniging kiest u?

Basis

Basis gevelreiniging bestaat uit het reinigen van de gevel van het object.

+ Impregneren

Wilt u uw gevel laten impregneren? Kies dan voor Basis + Impregneren.

+ Voegrenovatie

Renoveer ook de voegen van uw gevel. Kies Basis + Voegrenovatie.

Gevel impregneren

Het impregneren van uw gevel zorgt ervoor dat vuil minder kans krijgt om aan te hechten. Zo geniet u langer van een schone gevel en is deze onderhoudsvriendelijk.

Gevel schilderen

Voordat we beginnen met het schilderen van uw gevel, reinigen wij deze altijd. Ook voor al uw schilderwerk kunt u dus makkelijk direct bij CM Cleaning BV terecht.

Gevel spoelen, wassen en schoonmaken

Na het vakkundig reinigen en/of renoveren van uw gevel wassen wij altijd de ramen en spoelen het straatwerk schoon. Van u en eventueel uw directe buren.