Dakreiniging, impregneren en coaten

Uw dak reinigen geeft uw pand een geheel verzorgde uitstraling. Echter is dit niet de enige reden om uw dak te laten reinigen. Door uw dak na het reinigen ook meteen te laten impregneren of coaten kunt u naast de schone frisse uitstraling ook meteen genieten van een langere levensduur van het dak.

Wat goed is om te weten bij…

Periodieke dakreiniging

Mossen, algen, uitwerpselen en aanslag

Het kan voorkomen dat het dak van uw woning of bedrijfspand vervuiling heeft als mossen, algen, vogeluitwerpselen en kalk-zoutuitslag.

Aangepaste instellingen

Ieder dak reinigen wij met instellingen aangepast aan de ondergrond en/of dakbedekking. Sommige daken zijn heel bros of zeer gevoelig voor allerlei beschadigingen of lekkage. Voor het reinigen van uw dak zijn er meerdere mogelijkheden en toevoegingen.

Hoge temperatuur water

Zo reinigen/ontmossen wij uw dak altijd met een hoge temperatuur water, hiermee ontmossen, reinigen wij diep de oppervlakte en zo beperken wij de kans op schade aan de dakpannen of leipannen.

Ieder project is uniek. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden

Welke dakreiniging kiest u?

Basis

De basis dakreiniging is het schoonmaken en reinigen van daken en overkappingen.

+ Impregneren

Wilt u uw dak of overkapping laten impregneren? Kies dan voor Basis + Impregneren.

+ Coaten

Wilt u liever uw dak of overkapping laten coaten? Dat kan! Kies dan eens voor Basis + Coaten.

Dak impregneren

Het impregneren van uw dak kan een toevoeging zijn die vuil minder kans geeft om aan te hechten. Zo geniet u langer van een schoon dak en is deze onderhoudsvriendelijk.

Dak coaten

Coaten behoort ook tot de mogelijkheden. Hiermee creëert u een geheel nieuw uiterlijk aan uw huidige dak middels deze kleurcoating.

Spoelen, wassen en schoonmaken

Na het vakkundig reinigen van uw dak wassen wij altijd de ramen en spoelen het straatwerk schoon van u en eventueel uw directe buren. Ook uw dakgoten zullen wij leeg maken na het reinigen en ontmossen van uw dak.