Mooi en schitterend werk

Onze specialistische reinigingsdiensten

Bent u op zoek naar een professionele partner op het gebied van specialistische schoonmaak en reiniging? Echte vakmannen die kwalitatief schitterend werk leveren voor zowel particulieren als bedrijven en dat voor een betaalbare prijs. Onze reinigings-specialisten rijden dagelijks rond door heel Nederland en België voor diverse klussen met specialistisch reinigingswerk.

Wilt u ook graag van onze diensten gebruik maken? Ervaar zelf wat onze helden voor u uit handen kunnen nemen en maak snel een afspraak. U kunt ons ook gewoon bellen voor meer informatie over specialistisch reinigingswerk of vul het contactformulier in.

Dakreiniging, impregneren en coaten

Het is slim om het dak van uw huis, kantoorpand of andere overkappingen eens in de zoveel tijd te laten reinigen omdat door alle weersomstandigheden daken vervuild kunnen raken, aanslag vertonen en verkleuren. Lees verder over het reinigen van uw dak.

Gevelreiniging en -renovatie

Onze specialisten verwijderen alle vuil en aanslag van uw gevel en maken deze bijna weer zo goed als nieuw en als het nodig is kunnen wij ook de voegen van uw gevel renoveren. Lees hier meer over gevelreiniging en voegrenovatie.

Glasbewassing en ramen wassen

Wij wassen ramen, beglazingen en andere objecten van glas. Alle helden van CM Cleaning zijn echte vakmensen die snel, efficiënt en professioneel alles voor u kunnen wassen en schoonmaken. Meer weten over glasbewassing? Lees het hier.

Reiniging bestrating en straatwerk

Geef de bestrating rondom uw huis, bedrijfspand, kantoor, appartementencomplex, parkeerplaats, speeltuin of school weer een goed verzorgde en frisse uitstraling en laat het object en de omgeving weer schitteren. Meer weten over de reiniging van uw bestrating? Klik hier.

Reiniging zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen hebt aangeschaft wilt u natuurlijk dat uw zonnepanelen perfect blijven werken en een zo hoog mogelijk rendement behalen. Daarom is het belangrijk dat u uw zonnepanelen periodiek laat reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf. Voor meer informatie over de reiniging van zonnepanelen klik hier.

Overige reinigingsdiensten

Heeft u een ander reinigingsopdracht in gedachte? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij pakken allerlei schoonmaakprojecten met beide handen aan waarbij we onze schone handen graag vies maken. Meer weten over onze overige reinigingsdiensten? Klik hier.

Onkruidbeheersing

Ziet uw bestrating er niet meer uit en hebt u last van veel onkruid? CM Cleaning kan met de juiste aanpak efficiënt en milieuvriendelijk onkruid verwijderen.

Spinbestrijding

Hebt u overlast van spinnen? Wij verwijderen de spinnenwebben en spinnennesten rondom uw huis, bedrijfspand, kantoor, schuur, appartementencomplex.

Kauwgom en graffiti verwijdering

Kauwgom of graffiti verwijderen is met onze professionele apparatuur ook zeer goed mogelijk. Onze helden verwijderen echt alles.

Vraag wat onze schoonmaakhelden voor u of uw bedrijf kunnen betekenen

Wilt u weten wanneer onze schoonmaakhelden bij u langs kunnen komen voor specialistische reiniging? Maak dan direct een afspraak en laat een bericht achter waarin u aangeeft wat er precies gedaan moet worden en de dagen die uw voorkeur genieten.

Wilt u eerst meer informatie over onze specialistische schoonmaak- en reinigingsdiensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het standaard contactformulier. We nemen dan snel contact met u op.